Pentru mine, desertul este partea preferata a mesei.
Pe timpul verii prefer deserturile racoritoare, usor de facut, care sa aiba un timp de preparare scurt, si mai ales sa nu solicite folosirea cuptorului timp indelungat, sau chiar deloc :)
Desertul de fata se incadreaza perfect in toate cerintele mele, si a intrat deja in topul preferintelor noastre si ale prietenilor.
Aveti nevoie de (pentru 2 portii):
- 100 gr zahar
- 65 gr faina
- 2 linguri cacao
- 1 praf de sare
- putin praf de copt (1/2 lingurita)
- 2 linguri ulei
- 4 linguri apa
Cum se face:
1. Amestecam intr-un bol toate ingredientele uscate (zahar, faina, cacao, sarea si praful de copt).
2. Impartim in cantitati egale in fiecare cana.
3. Adaugam o lingura de ulei si 2 linguri de apa in fiecare cana si amestecam pana obtinem un amestec omogen.
4. Punem la cuptorul cu microunde pentru 1 minut si 40 secunde la putere maxima. Daca nu arata ca in poza de mai jos, mai lasati 10-20 secunde.
5. Scoatem si servim imediat. Noi am servit cu inghetata.
Va invit in bucatarie sa pregatiti ceva dellicios!
Lavinia Gheorghias
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu