Aveti nevoie de :
- cotlet de porc (in reteta de fata eu am luat 2 kg)
- 1 ceapa
- 2-3 morcovi mari
- 3-4 linguri ulei
- condimente de porc
Cum se face:
- O punem pe masa de lucru si o taiem felii groase de un deget.
- Taiem marunt ceapa si morcovii, si le punem printre feliile de carne.
- Turnam deasupra uleiul si punem apa astfel incat carnea sa fie aproape acoperita.
- Acoperim cu folie de aluminiu, sau cu capacul vasului. O punem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ o ora si jumatate. Apoi luam folia de aluminiu si o mai lasam 15 minute.
Mergeti in bucatarie si faceti ceva dellicios!
By Lavinia Gheorghias
O sugestie, carnea e mai dulce daca mai intai se rumeneste intr-o tigaie in putin ulei de masline, gata condimentata, si apoi se pune la cuptor. Primeste si culoare frumoasa si se face putin mai repede. Mult spor!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru idee, Oana! Voi incerca si varianta asta, sa vad diferenta!
RăspundețiȘtergere