miercuri, 31 octombrie 2012

Pulpe de pui crocante


Imi place carnea de pui. Este versatila si nu necesita mult timp de preparare. 
Tocmai de aceea, de pe blogul Pasiunile Mihaelei am ales o reteta cu carne de pui, pentru a participa la Provocarea Sercreta lansata de Ama.
Va marturisesc ca am mancat toate pulpele in aceasta seara. Au fost atat de gustoase incat nu le-am putut rezista :)

Avem nevoie de:

Cum se face:

1. Spalam bine pulpele de pui sub jet de apa si inlaturam pielea.
2. Asa cum v-am obisnuit, punem pulpele de pui in apa la fiert pentru 5 minute.

3. Scoatem pulpele, le clatim bine, le condimentam cu mix de condimente si le punem intr-un vas.
4. Acoperim pulpele cu iaurt. Lasam la marinat cel putin o ora. 

5. Dam pulpele prin faina, si le prajim in ulei incins in tigaie 1-2 minute pe fiecare parte. Pornim cuptorul.
6. Scoatem pulpele si le punem in tava de cuptor, pe hartie de copt. Lasam in cuptor 15 minute pe ambele parti.

Le scoatem si le servim cu garnitura preferata.
Noi am preferat piure de cartofi.

Este o reteta aparent banala, dar de mare efect si numai buna atunci cand vrem sa mai difersificam modul de preparare al pulpelor de pui.

Va invit sa pregatiti ceva dellicios!
Lavinia Gheorghias

4 comentarii:

  1. Daca sunt crocante, sunt exact pe gustul meu ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt, Paula :) Si eu ma intrebam la inceput cum vor fi pulpele crocante, dar intr-adevar asa sunt: crocante!

      Ștergere
  2. Ma bucur tare mult ca ti-au placut Lavinia! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mi-au placut, si cu siguranta le voi mai pregati! Multumesc pentru idee!

      Ștergere