Am ochit aceste pulpe de pui de mai multa vreme pe blogul Laurei Adamache, acum ceva vreme le-am pregatit pentru niste prieteni dragi noua.
Este o alternativa minunata daca doriti sa schimbati modalitatea de pregatire si aspectul "vesnicelor" pulpe la cuptor.
Se pregatesc destul de repede si cu siguranta veti primi complimente din partea celor ce le vor gusta.
Este o alternativa minunata daca doriti sa schimbati modalitatea de pregatire si aspectul "vesnicelor" pulpe la cuptor.
Se pregatesc destul de repede si cu siguranta veti primi complimente din partea celor ce le vor gusta.
Avem nevoie de:
- pulpe de pui (copane)
- mix de seminte (gasiti in magazinele de prouse naturiste, sau il puteti pregati chiar voi. cu semintele preferate)
- mustar
- 5-6 linguri ulei
Cum se face:
1. Dam in fiert pulpele si luam spuma care se formeaza. Le spalam bine bine si le stergem cu prosoape de hartie, astfel incat sa absoarba cat mai multa apa.
2. Incingem uleiul intr-o tigaie incapatoare si prajim pulpele de pui aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
3. Le scoatem din tigaie si le lasam sa se raceasca, de preferat pe un fund de lemn.
4. Cand mai sunt inca putin caldute le ungem bine bine cu mustar si le dam prin mixul de seminte.(in, susan, dovleac, floarea soarelui)
5. Le punem in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, le stropim cu putin ulei, si le coacem la 180 grade timp de 10 minute pe fiecare parte.
3. Le scoatem din tigaie si le lasam sa se raceasca, de preferat pe un fund de lemn.
4. Cand mai sunt inca putin caldute le ungem bine bine cu mustar si le dam prin mixul de seminte.(in, susan, dovleac, floarea soarelui)
5. Le punem in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, le stropim cu putin ulei, si le coacem la 180 grade timp de 10 minute pe fiecare parte.
Le puteti servi ca aperitiv sau ca fel principal alaturi de garnitura preferata. La noi au avut mare succes si au starnit interesul celor de la masa :)
Va invit in bucatarie sa pregatiti ceva dellicios!
Lavinia Gheorghias
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu