Aceasta salata am facut-o in saptamana de dupa Pasti. Aveam multe oua ramase, si nu prea aveam chef de gatit. I-am spus sotului meu ca voi face o salata de oua. A strambat din nas, dar cand i-am aratat reteta a fost incantat. De rezultat nu mai vorbim: este o salata de-a dreptul dellicioasa. La gust seamana cu ouale umplute, dar este mult mai usoara.
Avem nevoie de:
- 4 oua fierte tari
- 2 iaurturi simple
- 2 lingurite mustar
- 1/2 ceapa
- 1/2 lingurita boia dulce
- sare, piper
Cum se face:
1. Punem iaurtul la scurs intr-o strecuratoare pentru 20 minute.
2. Curatam ouale de coaja si le taiem marunt. Taiem foarte marunt ceapa (eu cred ca data viitoare o dau pe razatoare).
3. Amestecam intr-un vas toate ingredientele: ouale, iaurtul scurs, ceapa, mustarul, boia, si potrivim cu sare si piper dupa gust.
Pastram la frigier si servim rece pe felii de paine.
Va invit in bucatarie sa pregatiti ceva dellicios!
Lavinia Ghoerghias
ma bucur ca ai incercat reteta!
RăspundețiȘtergereEu ma bucur si mai mult :)
Ștergere