joi, 5 aprilie 2012

Mini pizza

 

Noi nu obisnuim sa luam micul dejun in timpul saptamanii, si probabil din acest motiv, sambata ne rasfatam si mancam la micul dejun preparate mai deosebite...



Unul dintre acele preparate este MINI PIZZA! Multumesc Laura pentru reteta .




Este una dintre putinele mancaruri la care sotul meu ma ajuta cu drag :)


Le puteti servi ca mic dejun sau poate fi o varianta rapida pentru musafirii veniti pe neasteptate.





Ingrediente:

  • 5 felii de paine
  • 150 gr kaizer
  • 3 linguri ketchup dulce
  • 1-2 linguri sos picant, kepchup picant
  • 3 linguri porumb din conserva
  • 3 linguri ciuperci din borcan
  • 150 gr cascaval/mozzarella
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper, oregano

Cum se face:

1. Scurgem bine porumbul si ciupercile, si le calim in tigaie. Adaugam si 1 lingura de ulei de masline.

2. Amestecam ketchup-ul cu sosul picant, condimentam cu sare, piper, oregano si ungem feliile de paine cu sosul obtinut. Le asezam in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
3. Feliem kaizerul si punem pe fiecare felie de paine.
4. Adaugam porumbul si ciupercile.
5. Acoperim cu cascaval ras sau feliat.





6. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10-15 minute, sau pana cand cascavalul este topit.

Servim cu pofta pentru ca sunt poarte buneeeee!

Va invit in bucatarie sa pregatiti ceva dellicios!
by Lavinia Gheorghias

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu